Reviews

Reviews

Veel klanten zijn u voorgegaan. Hieronder een aantal beoordelingen van onze klanten. Wilt u ons ook beoordelen? Klik dan op onderstaande button.

Kees Smits
Bedrijfsleider Smits technics

Voor onze 2 vestigingen is er een back-up oplossing en een synchronisatie toepassing uitgevoerd. De heren zijn on site werkzaam geweest. Tot volle tevredenheid. De back-ups draaien perfect. Dit bedrijf is goed op de hoogte van de verdere mogelijkheden van een Synology NAS. ook in een netwerkomgeving heeft dit bedrijf gedegen kennis!

Rob ter Keurs
Hapto.nu

Ik heb meerdere malen van Synology support diensten gebruik gemaakt, en ben zeer tevreden. Snel, deskundig, en niet alleen de NAS, maar ook bijvoorbeeld de modem instellingen pakken ze aan. Warm aanbevolen!

Karel van der Velden
privé

Ik heb de telefonische ondersteuning erg gewaardeerd. De medewerker was erg behulpzaam, geduldig en wist wat hij deed. Ik zal ze zeker aanbevelen.

Milco jongmans
Prive

Volgens afspraak keurig op tijd gebeld. Via TeamViewer alles perfect ingesteld.
Het grote voordeel is bovendien dat je tijdens de werkzaamheden vragen kunt stellen. Deze mensen weten waar ze het over hebben.
Na maandenlang zelf dingen te hebben geprobeerd, was alles nu binnen anderhalf uur keurig ingesteld.

Arend

Fantastisch geholpen. Al je zorgen worden vakkundig uit handen genomen, zodat je snel en veilig gebruik kunt maken van je NAS.
Een aanrader voor een ieder, die niet zelf minstens een dag lang bezig wil zijn met het instellen van de NAS.

Rene Ravenhorst
Paideusis

NAS vastgelopen, het zal je als kleine zelfstandige gebeuren! Dankzij het professionele, snelle en vriendelijke werk van Synology-Support zijn de bedrijfsdata veilig, bleven die voor mij op afstand toegankelijk, en kwam zelfs een van de mensen aan huis, om de hardware op te halen.
Vriendelijke professionals, die snappen wat voor mij als klant telt!

Harry Muijsson
Inspection & Expediting

Na overleg, werd ik op het juiste tijdstip gebeld en de support medewerker nam de computer over met teamviewer.
Het instellen van de NAS, overeenkomstig mijn wensen, liep aardig uit. Tijdens het configureren van de NAS, werd in alle rust, uitleg gegeven en eventuele vragen correct beantwoord.
Voor verdere vragen/problemen zal ik zeker weer terug komen.
Voor iedereen kan ik Synology-support zeker aanraden.

BC van den Brink

TOP Hulp!
Ben erg blij met deze manier van support en communicatie met deze mensen. Afspraak is afspraak, en met name
Pieter stelde zich heel correct op bij een router/provider probleem wat qua tijd erg uitliep.
Als leek loop je daarbij erg snel tegen een technische muur aan maar Synology-support heeft dit heel professioneel opgelost.

Johan Schüller
Schüller Safety Comfort

Prima geholpen bij het installeren van mijn NAS. Omdat het voor ons belangrijk was, is er alles aan gedaan om dit de volgende dag gelijk te doen. Het installeren ging allemaal best wel wat snel voor ons, maar er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen.

Ook voor vervolgstappen, kan je leuke afspraken maken. Indien van toepassing, zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Synology-Support. Bedankt!

Hans Kersten

Prima en snel (op zaterdag!) geholpen mijn NAS in te stellen. Ging wel iets te snel om goed te kunnen volgen, maar zal indien nodig zeker weer gebruik maken van de diensten van Synology-Support. Bedankt!

Edwin Hietbrink

Heb een uitstekende ervaring met deze medewerkers van Synology Support.

Dat wat ik gevraagd had werd zelfs in het weekend voor elkaar gebracht. Met daarbij de aantekening dat ook nog even het hele systeem werd doorlopen op mogelijke fouten/onzorgvuldigheden van mijn kant. Na een klein uur werkte alles zoals ik me het had voorgesteld. Voor deze service kun je zelf niet dagenlang zitten uitzoeken hoe je het moet instellen; een aanrader voor iedereen die zo'n prachtige Synology NAS heeft!

Bart Rademakers
Martinair

Samen met medewerker Pieter van Synology Support de volledige Nas installatie gedaan. Zij vervullen de missing link tussen het product en de gebruiker. Perfecte communicatie en klantenservice. Na de eerste setup, op zeer korte termijn follow-up van vervolgafspraken mogelijk om extra wensen te realiseren. Daarnaast goede adviezen over gebruiksvriendelijke setup van modem/router en het verdere gebruik en invulling van de synology. Randzaken zijn ook zeker bespreekbaar, zij zijn zeer goed op de hoogte.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die optimaal wil profiteren van de mogelijkheden van de NAS.

Thuiszorg Lisette

Zojuist uitstekend geholpen door Synology-support met het instellen van mijn NAS. Ik had hem zelf al aan de praat gekregen, dus met hem de instellingen doorlopen en uitleg gekregen. Zonder jullie hulp had ik het niet gered of geweten.

Ga in de toekomst zeker weer gebruik van jullie maken als ik een grotere NAS heb aangeschaft. Nogmaals bedankt

Dhr. N. Meeder
partydeco

Voor het installeren van onze NAS, welke wij zowel prive als zakelijk gaan gebruiken, hebben wij super service gekregen bij de installatie. Alles is duidelijk uitgelegd en alles is prima werkend opgeleverd. Hiernaast zijn wij nu ook in staat de NAS zelf te onderhouden en in te stellen. Een echte aanrader voor iedereen die niet heel technisch is of gewoon snel alles geïnstalleerd wilt hebben.

Dhr. G. ten Ham, Amsterdam
Marketing & Communicatie

De NAS had ik zelf aangesloten op de router, de synology specialist hielp ons snel en alles werkt. Dit bedrijf is zeer goed op de hoogte van de NAS SERVERS van Synology, bij vragen zoek in niets meer uit maar bel Synology support.nl.

Fam. Hof, Arnhem
-

Ideaal met dat programma TeamViewer, konden ze onze pc overnemen en de juiste instellingen aanpassen op de NAS. Kostenbesparend en zeer snel geregeld. Vriendelijke en behulpzame professionals!

Dhr. M. Hek
-

Mijn ervaring: Uitstekend, een rustig mens, redelijk, deskundig en vriendelijk

Dhr. L. Woering, Hilversum
-

Top service! Deze mensen weten waar ze het over hebben. Alles werkt perfect. Back-ups draaien en ik kan mijn bestanden op elke, met internet verbonden computer benaderen. Precies wat ik wilde en zonder hoofdpijn! Als je er zelf niet uit komt, laat het dan over aan deze professionals.

Dhr. T. Herok, Heemstede
-

Ik ben zeer tevreden. Binnen 2 uur na het eerste contact gingen we aan de slag met Teamviewer. Geen uitzoeken of iets, gelijk alles instellen. Je hoeft niets te doen, alleen de vragen te beantwoorden van de support medewerker. Mijn NAS 213J was zo operationeel. Ik ben geholpen door een zeer kundig en vriendelijke medewerker. Top

Dhr. J.W. De Lange, Haarlem
-

Wij kijken zeer tevreden terug, op de manier waarop dit bedrijf ons heeft geholpen bij het installeren van onze NAS. De medewerker was zeer kundig, geduldig en bovendien zeer goed bereikbaar, toen wij een aantal dagen later met een paar vragen kwamen. Het siert het bedrijf dat het zo vriendelijk met haar klanten omgaat. Wij raden Synology Support zeker bij andere bedrijven aan.

Dhr. S. Heijderink, Rotterdam
Pepper Design

Verrassend snel was mijn NAS op de juiste manier ingesteld. Goed & snel, ik ben zeer tevreden.