Port forwarding

Port forwarding

Uw router verbindt uw thuisnetwerk/bedrijfsnetwerk met het internet. Hedendaagse routers beschikken over een ruim aanbod aan interfaces of poorten. Deze router, vaak geïntegreerd met een A(V)DSL-modem en/of wifi toegangspunt, is een device voor gebruik om meerdere computers aan te sluiten op één breedbandaansluiting. Sneller, slimmer, veiliger en beter verbonden, is vandaag de dag de standaard. Het is de bron voor huis- en kantoorautomatisering, opslag van allerlei data en amusement.

Om u snel en goed te kunnen helpen, hebben wij het wachtwoord nodig van uw modem/router. Deze hebt u gekregen tijdens de installatie van uw router. Wij ondersteunen de meeste routers van alle internetaanbieders in Nederland.

In veel gevallen moeten wij poorten “openzetten/doorsturen” en instellingen in uw router aanpassen. Vaak worden er vaste ip-adressen toegevoegd in uw router om een externe verbinding tot stand te brengen. U wilt immers ook uw NAS/wifi camera’s benaderen vanaf het internet, dus wereldwijd.

Uw NAS heeft altijd verbinding met uw router. Wij kunnen uw routerinstellingen met TeamViewer vanaf uw pc/laptop aanpassen. Zo kunt u snel geholpen worden, en kunt u weer werken met uw NAS en uw bestanden. Het tarief voor Teamviewer gaat in blokken van 15 minuten, hiervoor betaalt u dan € 18,75 (exclusief 21% B.T.W.) per 15 minuten.