Plex Media Server

Plex Media Server

Dit is een uitstekende package om een NAS  in te richten als mediaserver. U beheert op één plek alle media.

Plex Server is een programma, en is een opensource mediaserver voor Linux, OS X, Windows en diverse nas-apparaten. Het kan media streamen aan cliënts op dezelfde machine, binnen het lokale netwerk of zelfs over het internet.

Plex Server is eigenlijk een alternatief voor Video Station.

Plex organiseert al uw foto’s, muziek, films en tv-reeksen en presenteert ze op een grafische en informatieve manier. U krijgt een actuele synopsis (samenvatting van de film), informatie over acteurs, regisseurs, en sfeerbeelden. Televisiereeksen worden gebundeld per reeks en per seizoen. Plex biedt bovendien ook een zeer ruime selectie internet-content: denk dan aan YouTube, Vimeo, DailyMotion, Movie trailers, en veel meer.

Net zoals Video Station kun je met Plex Server media streamen naar uw mobiele apparaten Ook voor Chromecast of DLNA apparaten is Plex geschikt. Een aantal functies van Plex Server zijn gratis, sommige features zijn betaald.

Wij stellen dit op de juiste manier voor u in.

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij het installeren en/of configureren van uw NAS Synology?

Wij zijn er voor deskundig advies en afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en klanten tevreden houden staat hoog bij ons in het vaandel. Kortom wij bieden u als klant volledige zekerheid.

Contact opnemen