Download Station

Download Station

Uw Synology NAS beschikt over een ingebouwde downloadtoepassing die bedoeld is, om uw downloadtaken gemakkelijker te laten verlopen. Download Station kan verschillende types van downloads organiseren en geeft u de mogelijkheid om ze in een enkel venster te beheren, waardoor u heel wat tijd en energie bespaart.

Gebruik maken van de Synology NAS, om bestanden te downloaden is een stuk energiezuiniger en milieuvriendelijker dan via de pc/laptop. Vooral wanneer u uw pc enkele uren of langer moet laten draaien, om een monsterbestand te downloaden.

Uw Synology NAS kan bestanden downloaden via BT/HTTP/FTP/NZB/eMule.

Nadat alles op de juiste manier is ingesteld, zal uw NAS een volautomatisch downloadstation zijn. Geheel automatisch zullen de films, series en muziek, welke je vooraf hebt opgegeven worden gedownload met NZBGet. En er zullen ondertitels gedownload worden mits deze beschikbaar zijn en je downloads worden uitgepakt in overzichtelijke mappen en staan klaar om beluisterd of afgespeeld te worden.
Als laatste zal je een email ontvangen als er weer een download voor je klaar staat.

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij het installeren en/of configureren van uw NAS Synology?

Wij zijn er voor deskundig advies en afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en klanten tevreden houden staat hoog bij ons in het vaandel. Kortom wij bieden u als klant volledige zekerheid.

Contact opnemen