DS Cloud / Cloud Station

Cloud Station en DS Cloud

Cloud Station voor de Synology NAS, is een bestandsynchronisatietoepassing voor thuis en in zakelijke omgevingen. U kunt snel en veilig bestanden op uw Synology NAS synchroniseren, zoals op andere computers/laptops of mobiele apparaten (met de DS cloud app). Zodra Cloud Station is geïnstalleerd op uw Synology NAS en op uw computer, worden bestanden in een opgegeven map op uw computer automatisch gesynchroniseerd met uw Synology NAS. Wereldwijd altijd uw actuele bestanden toegankelijk.

instellen-DSCloudMet Cloudstation wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd. Waar u ook bent, u kunt werken aan uw documenten. U kunt de DS Cloud app vergelijken met Dropbox, echter DS Cloud heeft u in eigen beheer, uw eigen persoonlijke Cloud met een grote opslagcapaciteit van 2.0, 3.0, 4.0 of nog veel meer TeraBytes aan opslag. Ook is het mogelijk, om verschillende gebruikers andere rechten te geven, wij informeren u graag verder en stellen alles op de juiste manier voor u in.

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij het installeren en/of configureren van uw NAS Synology?

Wij zijn er voor deskundig advies en afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en klanten tevreden houden staat hoog bij ons in het vaandel. Kortom wij bieden u als klant volledige zekerheid.

Contact opnemen