Back-up mogelijkheden

Back-up mogelijkheden van Synology

Synology NAS kan als back-up center fungeren voor Windows devices of OSX devices op kantoor of in privé situaties. Door een back-up toepassing op uw apparaat te gebruiken, kunt u in de achtergrond een back-up laten uitvoeren. Bestanden die naar uw Synology NAS worden geback-upt, kunnen in verschillende versies worden opgeslagen. Zo kunt u een specifieke versie van back-upgegevens herstellen bij onverwacht verlies of beschadiging van gegevens. Wij helpen u op de juiste manier een back-up toepassing in te stellen.

Laptop/PC back-up

Aangezien de NAS Synology over een enorme opslagruimte beschikt, is het de ideale plaats om een back-up te maken. Windows-gebruikers kunnen de Synology Data Replicator 3 installeren om kopieën van Outlook-berichten, foto’s en muziekbibliotheken te maken, terwijl Mac-gebruikers de Time Machine-ondersteuning kunnen gebruiken. Al uw data, veilig opgeslagen in uw eigen datacenter.

Server Back-up

Bedrijfsgegevens die op een server zijn opgeslagen, moeten regelmatig worden geback-upt, soms naar een off-site locatie voor bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen in het kantoor. Met Synology’s Backup & Replication kunt u van een volume naar een ander volume back-uppen binnen een DiskStation, of van een DiskStation naar een andere Diskstation, of naar andere rsync compatibele servers en Amazon S3/Glacier. De functie ‘Gedeelde map synchroniseren’ synchroniseert gedeelde mappen in verschillende DiskStations naar een enkele hostserver. Dit is perfect voor de uitwisseling van documenten tussen een hoofdkantoor en bijkantoren – ongeacht wat er gebeurt, heeft u altijd een master kopie.server backup