Antivirus Essential

Antivirus Essential

De wereld veranderd dagelijks, toenemende datastromen en gegevensopslag worden steeds belangrijker, maar ook complexer. Databeveiliging is dus zeer belangrijk. Synology is uitgerust met een veiligheidspackage. Deze veiligheidspackage voert diverse uitvoerige analyses van systeeminstellingen uit.

Security Advisor

Deze package is vanaf DSM 5.1 nieuw en controleert op de NAS de wachtwoordsterkte en netwerkvoorkeuren en beveiligingslekken. Dit wordt uitvoering op uw NAS gecontroleerd. Verder controleert deze package, of belangrijke veiligheidsmaatregelen, zoals firewall, DoS preventie en het automatisch blokkeren van bepaalde IP-adressen op de juiste manier zijn geconfigureerd. Wij helpen u om deze package op de juiste manier te gebruiken.

Wij raden u altijd aan, om de nieuwste DSM-softwareversie te installeren, zodat uw NAS systeem beschikt over de nieuwste wapens om digitale indringers te blokkeren.

Synology veiligheid
Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij het installeren en/of configureren van uw NAS Synology?

Wij zijn er voor deskundig advies en afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid en klanten tevreden houden staat hoog bij ons in het vaandel. Kortom wij bieden u als klant volledige zekerheid.

Contact opnemen